landscape

Speelpleinwerking

2019-02-05 Animatoren 450SPEELVEUGELS GEZOCHT

Vink aan: IK…

  • heb nog tijd in de zomervakantie

Speelpleinwerking de Bergbengels start maandag 1 juli 2019 en eindigt vrijdag 30 augustus 2019. Dagelijks voorzien wij leuke activiteiten voor alle kinderen op het speelplein. Koken, knutselen, ravotten, vuile spelen, een uitstap… staan allemaal op de agenda. 

Van een jongere die interesse heeft om animator te worden op het speelplein, wordt verwacht om de volledige week aanwezig te zijn (steeds maandag tot en met vrijdag). Indien je je dus bijvoorbeeld aangeeft voor week 1 (01/07/’19-05/07/’19) wordt er verwacht dat je er de volledige week bent en niet enkel de woensdag en donderdag.

  • werk graag met kinderen 

De speelpleinwerking draait helemaal rond ‘de kinderen een fantastische tijd laten beleven’. Een hart voor kinderen is dus noodzakelijk bij Speelpleinwerking De Bergbengels, want bij alles wat we doen staat het belang van het kind centraal.

  • leer graag nieuwe dingen

Tijdens de speelpleinwerking leer je verschillende vaardigheden: (uitstappen) organiseren, omgaan met anderen (kinderen, ouders, mede-animatoren…), communiceren, werken met kinderen, plezier beleven, creatief zijn en nog zoveel meer.

Daarnaast is er de mogelijkheid om een cursus te volgen tot animator. Deze cursus wordt gedeeltelijk terugbetaald indien je na de cursus minstens twee weken animator wordt op speelpleinwerking De Bergbengels en/of je daar stage doet.

  • leer graag nieuwe mensen kennen

Animator zijn, ben je niet alleen. De speelpleinwerking is vooral succesvol door de animatorenploeg die alles doet draaien. Wekelijks zijn er andere, nieuwe mensen die samen een hechte ploeg vormen. Nieuwe vriendschapsbanden worden er gevormd en vormen soms een basis tot een levenslange vriendschap! 

  • draag graag mijn steentje bij

Steek je al eens graag de handen uit de mouwen? Help je graag brainstormen rond activiteiten? Dan ben je bij de speelpleinwerking op de juiste plaats! Hier krijg je de tijd, de plaats, de ruimte, de kans om dingen uit te proberen en je eigen steentje bij te dragen!

  • heb graag inspraak

Bij speelpleinwerking De Bergbengels vinden we het belangrijk dat ook de animatoren gehoord worden en inspraak hebben in de werking van het speelplein. Onder andere de wekelijkse vergaderingen en de evaluatievergadering na de zomervakantie zijn momenten die hiervoor ten volle benut kunnen worden. Daarnaast hebben we ook een stuurgroep waar enkele vertegenwoordigers van de animatoren zitten waarmee er samen rond de tafel wordt gezeten voor en na de zomerwerking. Interesse om hier aan deel te nemen? Laat dit zeker weten!

  • wil uiteindelijk ook graag een centje bijverdienen

Op het speelplein bestaan er verschillende statuten waarbij ook de verloning anders is. 

Kon je meerdere eigenschappen aanvinken? Dan is speelpleinwerking iets voor jou! Schrijf je hier in! 

 

Jeugddienst

Contactinfo

Bergstraat 24
8950 Heuvelland (Kemmel)
jeugd@heuvelland.be
057/450.473

Openingsuren

Maandag tot en met vrijdag van 9.00 u tot 12.00 u

Dinsdag ook van 15.00 u tot 19.00 u

Deel deze pagina